JAG TAR HAND OM ER SNÖ & HALKASnöröjning & halkbekämpning av din villatomt i vinter. Kontakta mig för ett kostnadsfritt hembesök och därefter en kostnadsfri offert för ett vinter-abonnemangSNÖSKOTTNING & HALKBEKÄMPNING

Finns det ett behov från din sida så kontaktar du mig. Jag kommer ut och pratar under ett kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom dina behov. Därefter återkommer jag med ett förslag på abonnemang där jag står redo mellan november-mars för snöröjning och halkbekämpning.

SLIPP BEKYMMER ELLER ORO FÖR SKADA – DELEGERA ANSVARET TILL MIG

Vill du göra det enkelt för dig och slippa lägga tid och energi på snöskottningen i vinter? Jag tar hand om skottningen av din parkering, trapp, trädgårdsgång, garageinfart och framför ytterdörr.

EN SNÖIG MORGON UTAN FÖRSENING TILL JOBB & SKOLA

Genomför din morgon på samma sätt som vanligt och allt är klart för att ta dig till jobbet, lämning skola eller bara till brevlådan. Är du äldre och är orolig för att ta dig utanför dörren vid halka? Jag skottar, grusar och saltar så att du skall kunna ta dig till brevlådan, bilen eller din färdtjänst.

winter, nature, garden-2805910.jpg
robin, branch, snow-5991267.jpg

BEGRÄNSAT ANTAL ABONNEMANG

Jag tar endast in ett fåtal kunder så att min inställelsetid hem till dig blir kort.

JAG VILL FÖREBYGGA HALKOLYCKOR

Risken att falla under vintern ökar med stigande ålder pga svagare muskler, försämrad balans och gångförmåga. Kunskapsguiden skriver att 7 av 10 olyckor är en fallolycka. Är du äldre och bor kvar i ditt hus, så är det värdefullt att få bra förutsättningar på de hårdgjorda ytorna för att kunna fortsätta hämta tidningen, slänga sopor eller ta dig till färdtjänsten.

Rulla till toppen